Waterontharder - alternatief
HomeOver waterontharders - alternatief
 
 
 
 
 
 
 
Onze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language 

Alpine® antikalksysteem van Waterontharder.info
het beste waterontharder alternatief


Hoe ontstaat waterhardheid?
Waterhardheid wordt bepaald door de aanwezige calcium en magnesium - dit zijn op zichzelf gezonde mineralen, echter samen vormen ze kalkaanslag. Zelfs de waterleidingmaatschappijen geven kristalhelder aan dat er calcium en magnesium voor uw gezondheid in uw drinkwater (moet) zitten. Ons Alpine
® systeem werkt als een conditioner - en wordt geplaatst bij de toevoer van de waterleiding in het pand. De mineralen die voor de kalkaanslag zorgen zoals calciumcarbonaat, calcium sulfaat, bariumsulfaat, magnesiumhydroxide, calciumfosfaat en silicaten worden door de uitgebalanceerde magnetische behandeling niet verwijderd maar in in zwevende oplossing gehouden. Ze slaan als het ware niet hardkristallijn neer. Zodoende treedt er een wijziging van de kristalstructuur op. Ons unieke waterontharder alternatief geeft een permanente preventieve oplossing voor een hardnekkig probleem..

En
dat betekent goed nieuws voor u en uw apparatuur in de praktijk!

Kijk hieronder wat de waterhardheid in uw woonomgeving is:


  Waterhardheid > 3.0 °D geeft al hinderlijk last van kalkafzetting en kan als kalkaanslag onherstelbare materiële schade aan uw kostbare apparatuur aanrichten.

Hoe werkt  een ECH Alpine
® Waterontharder alternatief?
Simpel gezegd ontstaat kalkaanslag door het kristalliseren van noodzakelijk en gezonde aanwezige calcium- en magnesium-mineralen (zie plaatje 1).
De 100% milieuvriendelijke Alpine
® Waterontharder alternatief verandert op basis van een uniek super uitgebalanceerd flux magneetveld de bestaande kristalstructuur zonder gezonde elementen te onttrekken en zonder schadelijke stoffen toe te voegen. De (gezonde) kalkdeeltjes blijven - opgelost in het water - als oorspronkelijke calcium- en magnesiummineralen (zie plaatje 3).

De kalkdeeltjes zullen niet meer neerslaan en hechten in leidingen en apparatuur. De gezonde samenstelling van het water verandert niet en het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden. Alleen de negatieve effecten van kalkaanslag in allerlei apparatuur, op tegels en douchecabines zijn voortaan verleden tijd.
Het kalkaanslag probleem is daarmee verwaarloosbaar geworden. Eventuele afzetting (van bv andere stoffen die in het water aanwezig zijn) zal tot een minimum beperkt blijven.

Extra voordeel:
Laag voor laag wordt de oude - reeds bestaande - kalkaanslag, ketelsteen of kalksteen afgebroken, tot het uiteindelijk in een fijne poedervorm (zie plaatje 2) weggespoeld wordt. Het verdwijnt vrijwel geheel met het spoelwater zonder verstoppingen te veroorzaken en nieuwe kalkaanslag krijgt geen kans meer (zie plaatje 3). Zo wordt de oude kalkaanslag verwijderd en nieuwe vorming van kalkafzetting heeft geen kans meer. De kostbare apparatuur, leidingen en (warmte)elementen worden schoner en blijven zonder kalkaanhechting goedkoper, beter, milieuvriendelijker en energie zuiniger functioneren.

Oplossing = ECH Alpine® Waterontharder alternatief

Welk type past het beste in uw situatie? Klik HIER


 ECH www.waterontharder.info stopt kalkaanslag
Alpine® Waterontharder alternatief professional - vanaf € 199,- all-in
- binnen 5 minuten geplaatst
- 120 dagen niet tevreden = geld terug*
- GRATIS verzenden (nl)

Alpine
® Waterontharder alternatief


Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:
Klik hier

* zie onze algemene voorwaarden


Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder - alternatief
Klik hier voor een vrijblijvende Alpine Waterontharder - alternatief offerte Bestel direct de Alpine Waterontharder - alternatief Bel mij terug Download hier onze waterontharder - alternatief brochure Maak hier uw keuze


ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest
 
 
 
 
 

 

 
 


 
 
 
© 1992 - 2023 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap  

Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: Hoofdweg 122 9695 AN Bellingwolde    BTW/VAT NL862249661B01
K.v.K. 81866038  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)597-857.934