Waterontharder - alternatief
HomeOver waterontharders - alternatiefOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language 

Antikalk oplossing


Klik hier voor een recente advertentie (PDF bestand)

Verder hieronder enkele citaten uit recensies van gerenommeerde top vakbladen :


Energie & Water (voorlichtingsblad van uw energie- en waterleidingbedrijf)nummer 95
“De Alpine Water Descaler … heeft de test goed doorstaan. Als belangrijkste kwam naar voren dat de resultaten – minder kalkaanslag en zachter water – het duidelijkst merkbaar waren in de gootsteen, badkamer, waterketel en koffiezetapparaat. Bij de meeste theedrinkers was er veel minder “theeaanslag”. Sommige proefpersonen merken op dat hun haar en hun huid zachter en minder droog aanvoelt na de installatie van de magneet. De eerste resultaten waren in het algemeen merkbaar na ongeveer 3 á 4 weken en hoe langer de magneet in gebruik was, hoe beter de resultaten werden.” Aldus Redacteur Otto Deen.

Nederlands Tandartsenblad NT jaargang 52 nr 3
“Waterontharder maakt belofte waar. Als redactiemedewerker voor het Nederlands Tandartsenblad NT besloot ik de proef op de som te nemen en een proefopstelling van een waterontharder in mijn praktijk te laten verzorgen. Direct voor aanvang van de testperiode is een deel van het leidingstelsel vervangen c.q. aangepast. De praktijk bevat als belangrijkste waterverbruikpunten twee behandelkamers, twee toiletten, een tandtechniek ruimte en een sterilisatieruimte. De in de betreffende praktijk gemeten waterhardheid bedroeg ruim 13 Duitse Graden. Gedurende de testperiode werden geen (huishoudelijke) producten met een ontkalkend effect gebruikt. Na verloop van ruim 2 maanden bleek dat er geen afzetting was te bemerken in het nieuwe leidingstelsel of de daarop aangesloten installatie. Ook bleek dat in het gehandhaafde leidingstelsel van de praktijk, bijvoorbeeld bij het spittoon waar tot dan toe aan de uitloop van de spoelingschaal veelvuldig kalkafzetting was vastgesteld, dit nu achterwege bleef. Na 5 maanden was hierin geen noemenswaardige verandering opgetreden. Verschijnselen van kalkafzetting werden niet waargenomen. De tandheelkundige apparatuur bleef zich goed gedragen. Bij gedeeltelijke demontage van de unit in het kader van een onderhoudsbeurt viel het ontbreken van kalkafzetting op. De toiletten bleven vrij van kalkafzetting in het spoelvlak. De bij de verbouwing gehandhaafde toiletstortbakken bleken zelfs minder aangekoekt met kalk als tevoren. In een opstelling in een andere praktijk …. Werden de in mijn praktijk gedane bevindingen wederom bevestigd. Als conclusie kan worden gesteld dat de Alpine Water Descaler niet alleen effectief blijken in het voorkomen van kalkafzettingen in leidingen, maar bovendien ook in het verwijderen daarvan in reeds aangetaste leidingen.” Aldus redacteur J.L. van der Boon.

Horeca Entree  nr 21 (het grootste business magazine voor de Nederlandse horeca)
“Kalkproblemen bestrijden met magnetisme. Bij een bezoek aan het …. Hotel te Leeuwarden liet Directeur T. mij in zijn keuken iets zeer opmerkelijks zien. Op de toevoerleiding van zijn regenereer bainmarie zaten twee kleine doosjes. De bainmarie, die bij mijn vorige bezoek nog volledig wit aangeslagen was van de kalk, was zo goed als nieuw. Het is echt het eerste simpele apparaat dat werkt op dit gebied, aldus T.” Aldus redacteur Frans van Meeuwen.

VVE Magazine 3de jaargang nr 4
“Kalkaanslag verdwijnt voorgoed. Hoe vaak ergert u zich aan het koffiezetapparaat en de waterkoker die om de haverklap ontkalkt moeten worden ? Of aan de kalkafzettingen op de douchekop. Kranen en de wandtegels in de douche. Dit lastige en tijdrovende probleem kan echter eenvoudig verholpen worden met de plaatsing van de Alpine Water Descaler.:
Aldus redactie VVE Belang.

Voortrekker 6de jaargang nr 16 (agrarisch blad voor Noord Brabant, Limburg en Zuid Gelderland)
“Handige unit voorkomt kalkaanslag.” Aldus redactie Voortrekker.

Oogst  jaargang 9 nr. 7
“Kalk weg uit waterleiding. Alpine Water Descaler voorkomt en verwijdert aanslag. Dat ondervond melkveehouder E.W. uit Hasselt ook. Al na korte tijd zag de veehouder resultaat. De melkglazen in de melkput zagen er in ieder geval veel schoner uit …. W. zag het ook aan de overloop van de boiler. Die zat altijd vol kalk. Dat is nu helemaal verdwenen.”
Aldus redacteur Gert Jan Zevenbergen.

Bakkers in bedrijf  jaargang 11 nr. 5
Water in de bakkerij. Onmisbaar als ingrediënt en hulpmiddel.
Door Clara Bloemhof - Bakkers in bedrijf©

Installatie 2021 nr.5
Antikalkoplossing voor drinkwater.
De ‘new generation’ Alpine (waterontharder alternatief) biedt een antikalkoplossing voor helder en vitaal drinkwater.
De Alpine verandert op basis van een uitgebalanceerd flux magneetveld.


Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder - alternatief
Klik hier voor een vrijblijvende Alpine Waterontharder - alternatief offerte Bestel direct de Alpine Waterontharder - alternatief Bel mij terug Download hier onze waterontharder - alternatief brochure Maak hier uw keuze


Iso 9002 - Sterlab getest
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
© 1992 - 2024 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap  

Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: Hoofdweg 122 9695 AN Bellingwolde    BTW/VAT NL004899823B97
K.v.K. 91571812  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)6 45 92 61 27