HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language


 
 
 


Hardheid leidingwater

Hardheid leidingwater is bij veel huishoudens in Nederland te hoog. Het gevolg van hoge hardheid leidingwater is kalkaanslag. Hardnekkige kalkaanslag kan voor veel onnodige kosten zorgen. Daarom is het nodig om daar wat aan te doen.
Energy Consultancy Group biedt een oplossing om hardheid leidingwater te neutraliseren.
Deze oplossing heet de Alpine waterontharder new generation®.

Op deze website geven wij meer informatie over hardheid leidingwater en de mogelijkheden voor het verlagen. En wist u al dat bedrijven vele duizenden euro’s besparen dankzij plaatsing? Als u vragen hebt na het lezen van deze informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Energy Consultancy Group.

Gevolgen van hardheid leidingwater
Een hoge hardheid leidingwater kan veel gevolgen hebben. Het is vooral schadelijk voor huishoudelijke apparaten zoals een waterkoker of wasmachine. Door de hardheid van het leidingwater te neutraliseren is het mogelijk om deze schade te voorkomen. Het gaat hier bijvoorbeeld om het voorkomen van reparatiekosten of vroegtijdige vervanging van apparatuur. Dit kan met behulp van de Alpine waterontharder new generation®.  

Hardheid leidingwater verlagen
Het is dus zeer belangrijk om de hardheid van het leidingwater te neutraliseren. Gebruik hiervoor de Alpine waterontharder new generation® van Energy Consultancy Group. Dit is een milieuvriendelijke en bovendien kostenbesparende oplossing. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via deze website en u ontvangt deze zo spoedig mogelijk.


Maak hier uw keuze

ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest  Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder
Klik hier voor een proefplaatsing Vraag een vrijblijvende offerte aan Bel mij terug Download hier de brochure Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing

 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2019 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11-133 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: J.Kammingakade 1  9648 KN Wildervank 
K.v.K. 38023882 -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)598-635.720