Waterontharder alternatief
HomeOver waterontharders alternatiefOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language

 
 
 


Hardheid water

U kunt iets doen aan de problemen waarmee de hardheid van water u opzadelt. De kalkaanslag die hardheid van water veroorzaakt, verdwijnt wanneer u een waterzuiveringsmodule zoals de Alpine - waterontharder alternatief plaatst.

Dit is zowel thuis als op uw werk mogelijk. Miljoenen gebruikers zijn u al voorgegaan. Pak ook met behulp van een Alpine - waterontharder alternatief module van Energy Consultancy Group de hardheid van water aan.
 
Hardheid water bestrijden levert geld op!
Het gebruik maken van een Alpine - waterontharder alternatief module die de hardheid van water neutraliseert bespaart op jaarbasis vele euro's per huishouden. Ieder jaar weer kunt ook u dat geld in uw portemonnee houden.

Dit is mogelijk doordat de Alpine - waterontharder alternatief module ervoor zorgt dat u tot 30 procent minder waspoeder en zeep nodig hebt. Ook gaat het verhitten en verwarmen van water aanzienlijk sneller. U begrijpt dat dit scheelt wat betreft uw energienota. Naast huishoudens profiteren bedrijven vanzelfsprekend ook van een Alpine - waterontharder alternatief module. Zij besparen daardoor tot vele duizenden euro’s. U vindt direct meer informatie door deze website te bekijken.
 
Hardheid water is verleden tijd
Een Alpine - waterontharder alternatief van Energy Consultancy Group zorgt zoals gezegd dat hardheid van water geneutraliseerd wordt. Uw waterleidingen, verwarmingselementen en apparatuur blijven daardoor schoon.

Uw machines presteren beter wanneer u over een Alpine - waterontharder alternatief module van Energy Consultancy Group beschikt. Hoe dit mogelijk is? Simpel, door het verwijderen van kalk is de aan- en afvoer van water voortaan beter. Dat dit gezonder is voor uw wasmachine begrijpt u. Geef de negatieve effecten van kalkaanslag geen kans. Onze medewerkers lichten u graag voor over de module die de hardheid van water aanpakt.


 

 
 

 
 
 
   
 © 1992 - 2024 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: Hoofdweg 122 9695 AN Bellingwolde     BTW/VAT NL004899823B97
K.v.K. 91571812  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)6 45 92 61 27