Waterontharder
HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language

 
 
 


Hardheid water

U kunt iets doen aan de problemen waarmee de hardheid van water u opzadelt. De kalkaanslag die hardheid van water veroorzaakt, verdwijnt wanneer u een waterzuiveringsmodule zoals de Alpine waterontharder new generation® plaatst.

Dit is zowel thuis als op uw werk mogelijk. Miljoenen gebruikers zijn u al voorgegaan. Pak ook met behulp van een Alpine waterontharder new generation® module van Energy Consultancy Group de hardheid van water aan.
 
Hardheid water bestrijden levert geld op!
Het gebruik maken van een Alpine waterontharder new generation® module die de hardheid van water neutraliseert bespaart op jaarbasis vele euro's per huishouden. Ieder jaar weer kunt ook u dat geld in uw portemonnee houden.

Dit is mogelijk doordat de Alpine waterontharder new generation® module ervoor zorgt dat u tot 30 procent minder waspoeder en zeep nodig hebt. Ook gaat het verhitten en verwarmen van water aanzienlijk sneller. U begrijpt dat dit scheelt wat betreft uw energienota. Naast huishoudens profiteren bedrijven vanzelfsprekend ook van een Alpine waterontharder new generation® module. Zij besparen daardoor tot vele duizenden euro’s. U vindt direct meer informatie door deze website te bekijken.
 
Hardheid water is verleden tijd
Een Alpine waterontharder new generation® van Energy Consultancy Group zorgt zoals gezegd dat hardheid van water geneutraliseerd wordt. Uw waterleidingen, verwarmingselementen en apparatuur blijven daardoor schoon.

Uw machines presteren beter wanneer u over een Alpine waterontharder new generation® module van Energy Consultancy Group beschikt. Hoe dit mogelijk is? Simpel, door het verwijderen van kalk is de aan- en afvoer van water voortaan beter. Dat dit gezonder is voor uw wasmachine begrijpt u. Geef de negatieve effecten van kalkaanslag geen kans. Onze medewerkers lichten u graag voor over de module die de hardheid van water aanpakt.


Maak hier uw keuze

ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest  Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder
Klik hier voor een proefplaatsing Vraag een vrijblijvende offerte aan Bel mij terug Download hier de brochure Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing
 

 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2021 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: Hoofdweg 122 9695 AN Bellingwolde     BTW/VAT NL862249661B01
K.v.K. 81866038  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)597-857.934