waterontharder alternatief
HomeOver - waterontharder alternatiefOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language

 
 
 


Kalkaanslag

Een groot deel van de Nederlandse huishoudens heeft last van hardnekkige kalkaanslag. Kalkaanslag kan tot onnodige problemen leiden en daarom is het belangrijk om er iets aan te doen. Energy Consultancy Group biedt de ideale oplossing voor het verwijderen en voorkomen van kalkaanslag. Deze oplossing heet de Alpine - waterontharder alternatief. Deze  waterontharder alternatief module zorgt ervoor dat de hardheid van het water geneutraliseerd wordt waardoor kalkaanslag verdwijnt en wegblijft.

Op deze website vindt u meer informatie over het verwijderen van kalkaanslag. U kunt als u wilt de Alpine - waterontharder alternatief  zelfs 4 maanden uittesten. Zo kunt u zelf alle voordelen ontdekken. Vul voor een offerte het online formulier in.

De nadelen van kalkaanslag
Kalkaanslag kan veel schade en hoge kosten veroorzaken. Enkele van deze onnodige kosten zijn reparaties van huishoudelijke apparaten, vroegtijdige vervanging, wasverzachters en glansmiddelen. Na montage van de Alpine - waterontharder alternatief hebt u geen last meer van kalkaanslag. Dit leidt vervolgens tot een aanzienlijke besparing.

Bedrijven besparen bovendien vele duizenden euro’s. De kosten van bijvoorbeeld vervanging of reparatie nemen logischerwijs aanzienlijk af. Daarbij is de Alpine - waterontharder alternatief zeer gemakkelijk binnen 5 minuten zelf door u te monteren.

Kalkaanslag verdwijnt en blijft weg
Kalkaanslag verdwijnt en blijft weg met Alpine  - waterontharder alternatief. U profiteert met deze waterontharder van vele voordelen. Wat een module kost hangt af van een aantal gegevens. Wij maken voor u een nauwkeurige prijsopgave. Neem voor een vrijblijvende offerte telefonisch of via het e-mailformulier contact op.

 
 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2024 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: Hoofdweg 122 9695 AN Bellingwolde    BTW/VAT NL004899823B97 
K.v.K. 91571812  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)6 45 92 61 27
Iso 9002 certificaat