Waterontharder
HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language

 
 
 


Kalkaanslag
 

Een groot deel van de Nederlandse huishoudens heeft last van hardnekkige kalkaanslag. Kalkaanslag kan tot onnodige problemen leiden en daarom is het belangrijk om er iets aan te doen. Energy Consultancy Group biedt de ideale oplossing voor het verwijderen en voorkomen van kalkaanslag. Deze oplossing heet de Alpine waterontharder new generation®. Deze waterontharder module zorgt ervoor dat de hardheid van het water geneutraliseerd wordt waardoor kalkaanslag verdwijnt en wegblijft.

Op deze website vindt u meer informatie over het verwijderen van kalkaanslag. U kunt als u wilt de Alpine waterontharder new generation® zelfs 4 maanden uittesten. Zo kunt u zelf alle voordelen ontdekken. Vul voor een offerte het online formulier in.

De nadelen van kalkaanslag
Kalkaanslag kan veel schade en hoge kosten veroorzaken. Enkele van deze onnodige kosten zijn reparaties van huishoudelijke apparaten, vroegtijdige vervanging, wasverzachters en glansmiddelen. Na montage van de Alpine waterontharder new generation® hebt u geen last meer van kalkaanslag. Dit leidt vervolgens tot een aanzienlijke besparing.

Bedrijven besparen bovendien vele duizenden euro’s. De kosten van bijvoorbeeld vervanging of reparatie nemen logischerwijs aanzienlijk af. Daarbij is de Alpine waterontharder new generation® zeer gemakkelijk binnen 5 minuten zelf door u te monteren.

Kalkaanslag verdwijnt en blijft weg
Kalkaanslag verdwijnt en blijft weg met Alpine waterontharder new generation®. U profiteert met deze waterontharder van vele voordelen. Wat een module kost hangt af van een aantal gegevens. Wij maken voor u een nauwkeurige prijsopgave. Neem voor een vrijblijvende offerte telefonisch of via het e-mailformulier contact op.

Maak hier uw keuze
 

Iso 9002 - Sterlab getest Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder
Klik hier voor een proefplaatsing Vraag een vrijblijvende offerte aan Bel mij terug Download hier de brochure Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing

 
 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2020 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11-133 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: J.Kammingakade 1  9648 KN Wildervank 
K.v.K. 38023882  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)598-635.720
Iso 9002 certificaat