Waterontharder alternatief
HomeOver waterontharders alternatiefOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language

 
 
 


Ontharder

Hebt u last van hardnekkige kalkaanslag? Dan is een Alpine waterontharder alternatief new generation® voor het water een hele goede oplossing. Kalkaanslag ontstaat namelijk door een hoge waterhardheid. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld witte aanslag op glazen uit de vaatwasmachine en in de waterkoker. Met behulp van een ontharder hebt u hier geen last meer van. Wij bieden u een kwalitatief zeer goede ontharder voor het water: de Alpine waterontharder alternatief new generation®. Met deze ontharder voorkomt u alle problemen die het gevolg zijn van kalkaanslag.

Op deze website leest u meer over de functie van een ontharder voor het water. Wist u bijvoorbeeld al dat bedrijven vele duizenden euro’s kunnen besparen? Dit is mogelijk dankzij besparingen op zaken zoals productie-uitval. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers van Energy Consultancy Group.

Onze garanties bij een ontharder
Wij bieden u vele ‘keiharde’ garanties bij een ontharder. Wat dacht u bijvoorbeeld van solide technische garanties op het product? Dit betekent dat u de ontharder kunt omruilen bij technische problemen. Vanaf het begin zult u profiteren van alle voordelen van de Alpine waterontharder alternatief new generation®.

Offerte voor een ontharder
Voor een nauwkeurige en vrijblijvende prijsopgave voor een ontharder hebben wij enkele gegevens nodig. U kunt een offerte aanvragen via het hoofdmenu en daarbij deze gegevens invullen.

Water, zo zacht als gletsjerwater met de Alpine waterontharder alternatief new generation® voor water zoals het is bedoeld.

 


 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2024 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: Hoofdweg 122 9695 AN Bellingwolde    BTW/VAT NL004899823B97
K.v.K. 91571812  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)6 45 92 61 27