Waterontharder
HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language

 
 
 


Ontharder

Hebt u last van hardnekkige kalkaanslag? Dan is een Alpine waterontharder new generation® voor het water een hele goede oplossing. Kalkaanslag ontstaat namelijk door een hoge waterhardheid. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld witte aanslag op glazen uit de vaatwasmachine en in de waterkoker. Met behulp van een ontharder hebt u hier geen last meer van. Wij bieden u een kwalitatief zeer goede ontharder voor het water: de Alpine waterontharder new generation®. Met deze ontharder voorkomt u alle problemen die het gevolg zijn van kalkaanslag.

Op deze website leest u meer over de functie van een ontharder voor het water. Wist u bijvoorbeeld al dat bedrijven vele duizenden euro’s kunnen besparen? Dit is mogelijk dankzij besparingen op zaken zoals productie-uitval. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers van Energy Consultancy Group.

Onze garanties bij een ontharder
Wij bieden u vele ‘keiharde’ garanties bij een ontharder. Wat dacht u bijvoorbeeld van solide technische garanties op het product? Dit betekent dat u de ontharder kunt omruilen bij technische problemen. Vanaf het begin zult u profiteren van alle voordelen van de Alpine waterontharder new generation®.

Offerte voor een ontharder
Voor een nauwkeurige en vrijblijvende prijsopgave voor een ontharder hebben wij enkele gegevens nodig. U kunt een offerte aanvragen via het hoofdmenu en daarbij deze gegevens invullen.

Water, zo zacht als gletsjerwater met de Alpine waterontharder new generation® voor water zoals het is bedoeld.

 

Maak hier uw keuze

ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest  Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder
Klik hier voor een proefplaatsing Vraag een vrijblijvende offerte aan Bel mij terug Download hier de brochure Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing

 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2021 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: Hoofdweg 122 9695 AN Bellingwolde    BTW/VAT NL862249661B01
K.v.K. 81866038  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)597-857.934