HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language


 
 
 


Waterontharder
 

Hebt u in uw huishouden last van hardnekkige kalkaanslag? Dan heeft Energy Consultancy Group de ideale oplossing voor u. De  Alpine waterontharder new generation® is een uitstekende waterontharder. Met behulp van deze waterontharder wordt oude kalkaanslag verwijderd en nieuwe aanslag voorkomen. Dit kan u veel geld en problemen besparen.

Niet alleen voor huishoudens is dit interessant. Ook bedrijven profiteren hiervan dankzij de forse afname van reparatiekosten en dergelijke. Onze waterontharder is met ISO 9001-2000, 9002 en QA gecertificeerd en hierdoor is goede kwaliteit verzekerd.

Lees meer informatie over de waterontharder op deze website. Ervaar zelf het gemak, comfort en de grote besparing door middel van een vrijblijvende proefplaatsing van 4 maanden. Deze kunt u aanvragen via het hoofdmenu.

Garanties bij de waterontharder
Wij geven u keiharde garanties en zekerheid bij een waterontharder. Eén van die grote garanties is de 100% solide technische omruilgarantie. Als u binnen 4 maanden
niet tevreden bent over de waterontharder dan kunt u ook uw geld terugkrijgen. Er zijn wereldwijd tot nu toe al miljoenen tevreden gebruikers van de Alpine waterontharder new generation®!

Een waterontharder bestellen
Profiteer direct van de voordelen en bestel een Alpine waterontharder new generation®. U kunt een offerte aanvragen via het hoofdmenu. Of direct in de webshop bestellen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk specifieke informatie over de waterontharder toesturen.

Maak hier uw keuze

ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest  Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder
Klik hier voor een proefplaatsing Vraag een vrijblijvende offerte aan Bel mij terug Download hier de brochure Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing

 
 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2019 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11-133 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: J.Kammingakade 1  9648 KN Wildervank 
K.v.K. 38023882  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)598-635.720