Waterontharder
HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language


 
 
 


Waterontharding

Veel mensen onderschatten het belang van waterontharding. De hardheid van het water - veroorzaakt door gezonde calcium en magnesium - veroorzaken kalkaanslag. Deze kalkaanslag zorgt vervolgens voor onnodige problemen. Door middel van waterontharding voorkomt u deze problemen. Energy Consultancy Group biedt u een kwalitatief zeer goed product voor waterontharding: de Alpine waterontharder new generation®.

Meer informatie over onze oplossing voor waterontharding vindt u op deze website. Het is voor u mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarin staat precies beschreven wat de prijzen zijn voor waterontharding.

Voordelen van waterontharding
Waterontharding kan voor u vele voordelen opleveren. Het allergrootste voordeel is natuurlijk dat u geld bespaart. Dit kan oplopen tot vele euro's per jaar per huishouden. Door middel van waterontharding gaan uw huishoudelijke apparaten beter werken. Daardoor bespaart u al veel geld. De Alpine waterontharder new generation® verbruikt bovendien geen energie en is zeer gemakkelijk zonder gereedschap binnen 5 minuten geplaatst.

Niet alleen huishoudens profiteren hiervan. Voor bedrijven is waterontharding minstens even interessant. Zij besparen vele duizenden euro’s dankzij besparingen op reparaties en uitval.

Dé oplossing voor waterontharding
De Alpine waterontharder new generation® is dé oplossing voor waterontharding. Vraag direct een offerte aan en meld u aan voor een proefplaatsing van 4 maanden. Vanaf de eerste dag na de aansluiting van de  Alpine waterontharder new generation® zal waterontharding plaatsvinden. Klik in het hoofdmenu voor meer informatie over het bestellen van een waterontharder.

Maak hier uw keuze

ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest  Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder
Klik hier voor een proefplaatsing Vraag een vrijblijvende offerte aan Bel mij terug Download hier de brochure Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing

 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2021 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: Hoofdweg 122 9695 AN Bellingwolde     BTW/VAT NL862249661B01
K.v.K. 81866038  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)597-857.934