Waterontharder
HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language


 
 
 


Waterontkalker

Een zeer groot deel van de huishoudens in Nederland heeft last van hardnekkige kalkaanslag en ketelsteen. Een waterontkalker is voor deze huishoudens een optimale uitkomst. Een waterontkalker zorgt ervoor dat de hardheid van het water verlaagd wordt. Oude kalkaanslag verdwijnt en er kan geen nieuwe kalkaanslag ontstaan. Energy Consultancy Group biedt u een waterontkalker met de kwaliteitsgarantie van ISO 9001-2000, 9002 en QA: de Alpine waterontharder new generation®.

Wij geven u via deze website meer informatie over de Alpine waterontharder new generation® waterontkalker van Energy Consultancy Group. Ontdek zelf welke voordelen het oplevert. U kunt via het hoofdmenu een vrijblijvende offerte aanvragen voor een waterontkalker. 

Besparen met een waterontkalker
U bespaart veel schade en onnodige kosten met een waterontkalker. Er kan bijvoorbeeld schade ontstaan aan huishoudelijke apparaten door kalkaanslag. Met behulp van een waterontkalker bespaart u de kosten voor deze reparaties en vroegtijdige vervanging. Daarbij hebt u geen wasverzachters en glansmiddelen meer nodig bij gebruik van een waterontkalker. U profiteert dus van vele voordelen met de Alpine waterontharder new generation®!

Ook bedrijven doen dit. Zij besparen tot vele duizenden euro’s doordat plaatsing van de Alpine waterontharder new generation®. ervoor zorgt dat zoiets als reparatiekosten sterk afnemen.

Een waterontkalker op proef
Wilt u zelf de voordelen van een Alpine waterontharder new generation® waterontkalker ervaren? Wij bieden de mogelijkheid om een waterontkalker voor 4 maanden op proef te gebruiken. Vul voor een proefplaatsing het speciale formulier op deze website in. Dit formulier is bereikbaar via het hoofdmenu.

Maak hier uw keuze

ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest  Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder
Klik hier voor een proefplaatsing Vraag een vrijblijvende offerte aan Bel mij terug Download hier de brochure Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing

 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2021 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: Hoofdweg 122 9695 AN Bellingwolde     BTW/VAT NL862249661B01
K.v.K. 81866038  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)597-857.934