Waterontharder alternatief
HomeOver waterontharders alternatiefOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language

 
 
 


Waterverzachter

Bijna iedereen in Nederland heeft last van kalkaanslag. Kalkaanslag is het gevolg van hard water. Met behulp van een waterverzachter is het mogelijk om kalkaanslag te verwijderen en tegelijk tegen te gaan. Energy Consultancy Group biedt u een uitstekend alternatief waterverzachter: de Alpine - waterontharder alternatief new generation®. Oude kalkaanslag wordt verwijderd en er zal geen nieuwe kalkaanslag gevormd worden.

Bekijk deze website voor meer informatie over de voordelen van een Alpine waterontharder alternatief new generation® waterverzachter alternatief. U kunt via het hoofdmenu een waterverzachter alternatief bestellen of een proefplaatsing aanvragen. Als u vragen hebt kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. 

De voordelen van een waterverzachter alternatief
Als u een Alpine waterontharder alternatief new generation® waterverzachter alternatief laat monteren profiteert u van vele voordelen. Kalkaanslag kan schadelijk zijn voor huishoudelijke apparaten zoals de vaatwasmachine en de waterkoker. Met behulp van een waterverzachter alternatief hebt u geen witte aanslag meer op het vaatwerk en u hebt geen wasverzachter meer nodig voor de wasmachine. Hiermee bespaart u ook nog eens honderden euro’s per jaar!

Bedrijven kunnen zelfs vele duizenden euro’s besparen. Dit komt omdat de kosten voor reparatie en onderhoud aanzienlijk afnemen.

Een waterverzachter alternatief bestellen

Via onze webshop kunt u direct een Alpine waterontharder alternatief new generation® waterverzachter alternatief bestellen. Of vul het bestelformulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte toe. Het is ook mogelijk om 4 maanden een waterverzachter alternatief op proef in huis te hebben. Zo kunt u zelf ontdekken wat de voordelen zijn van de waterverzachter alternatief van Energy Consultancy Group.

 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2024 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: Hoofdweg 122 9695 AN Bellingwolde    BTW/VAT NL004899823B97
K.v.K. 91571812  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)6 45 92 61 27